Clatite cu ciuperci

 Ingrediente:

Clatite:
- 500 ml lapte
- 250 ml apa minerala
- 2 oua
- 20 linguri faina
- 2 prafuri de sare
- putin ulei pt prajit clatitele
- susan
- mac


 Umplutura cu ciuperci
- o ceapa mare
- 4 ciuperci champion
- 2 linguri de smantana
- 1 ou
- sare
- piper



Mod de preparare:

- se caleste o ceapa mare in putin ulei
- se adauga ciupercile taiate marunt


- lasam la fiert pana scade putin

- la sfarsit se adauga cele 2 linguri de smantana si se lasa la racit.
- dupa ce s-a racit compozitia se adauga un ou batut, sare si piper dupa gust

- facem clatitele, ca si clatitele normale, dar de fiecare data imediat dupa ce am adaugat compozitia in tigaie presaram mac sau susan.



- punem 2 linguri de compozitie si impaturim clatita, avem grija sa nu iasa compozitia.




 - punem clatitele impaturite intr-o tava unsa cu putin ulei


 - le ungem cu galbenus de ou si se dau la cuptor pentru 15 min la 180 g



 - se servesc calde cu sos de smatana cu marar





Pofta buna!

Comentarii